Προφίλ

Προφίλ

Με αγάπη για το νεοκλασικό και μοντέρνο έπιπλο από το 1980, με ιδρυτή τον Γεώργιο Μουλά, η εταιρεία Select εισάγει Ιταλικά χειροποίητα έπιπλα με έντονη προσωπικότητα, ποιότητα και άψογη αισθητική.

Η πολυετής πείρα αυτών των 37 ετών της επιχείρησης έχει ως στόχο να ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό κοινό και να εισάγει χειροποίητα έπιπλα υψηλών απαιτήσεων καθώς και να πρροσφέρει έπιπλα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής διατηρώντας το ύφος και την αυθεντικότητα του κλασικού χειροποίητου επίπλου.

Το σημείο αναφοράς μας είναι τα κλασικά χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά, για το καθιστικό, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο, που δεν χάνουν την αίσθηση του μοντέρνου και ξεχωρίζουν για την τελειότητα στην κατασκευή τους καθώς και η μεγάλη συλλογή φωτιστικών πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανυπέρβλητης ποιότητος για κάθε χώρο.

Συγχρόνως οι προσιτές τιμές των επίπλων μας και οι ευκολίες πληρωμής σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε τα έπιπλα των ονείρων σας.


Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Εξυπηρέτηση: 210 6833462

Χειροποίητα Ιταλικά έπιπλα